It was thus said that the Great Bj?rn W?rmedal once stated: > Yes, this is true. Would that cause an issue? In that case calling it > "x-gemi-content-length" should resolve it, as the "x-" prefix is for > experimental types and any receiver that doesn't recognize it will ignore > it. RFC-6648 deprecates the whole "X-" thing. -spc