[tech] client certificate expiry
mbays mbays at sdf.org
Thu Mar 25 22:44:59 GMT 2021
Does it make sense to give a self-signed client certificate an expiration date? I think not, and therefore according to RFC5280 section 4.1.2.5, notAfter should be set to 9999-12-31 23:59.
=> https://tools.ietf.org/html/rfc5280#section-4.1.2.5
The same goes for self-signed server certificates, but I mention this in the context of client certs because the notAfter time gives a way to fingerprint clients. So it would be good for clients which generate client certs to agree on this.
Archive home | About this archive