[spec] When may clients begin processing responses?

Jonathan Lamothe jonathan at jlamothe.net
Tue Nov 23 18:19:03 GMT 2021
...and I keep sending to this list from the wrong address.

--
Regards,
Jonathan Lamothe

Sent from my mobile device.

Nov. 23, 2021 13:11:21 Jonathan Lamothe <jlamothe@posteo.net>:

> Fun story:
> 
> I misunderstood this email and thought you were talking about when the server should start sending a response.  That misunderstanding let me to find a bug in the server framework I'm writing that would have caused it to hang, so... thanks?
> 
> -- 
> Regards,
> Jonathan Lamothe
> 
> Sent from my mobile device.
> 
> Nov. 22, 2021 18:55:46 Scot <gmi1@scotdoyle.com>:
> 
>> Hi all,
>> 
>> The transaction sequence in section 1.1 seems to read chronologically,
>> which would mean clients are not permitted to handle any of the
>> response until the server closes the connection.
>> 
>> Would it make sense to clarify this in the spec, maybe by changing
>> the last line of section 1.1 or by adding a note to section 3.4?
>> 
>> Scot


Archive home | About this archive